Εφημερίδα Ελευθεροτυπία · ΕΘΙΑΓΕ

Το νέο Δ.Σ. του ΕΘΙΑΓΕ


Ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκας ανέλαβε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ).

Ο κ. Τσιμπούκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Εργαστήριο Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Εκμεταλλεύσεων. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και M.Sc. από το Ινστιτούτο Αγρονομικών Μεσογειακών Σπουδών Montpellier (I.A.M.M.), D.E.A. καθώς και Διδακτορικού Διπλώματος στη Γεωργική Οικονομική από Πανεπιστήμιο Montpellier IIΙ, Γαλλία. Έχει χρηματίσει προϊστάμενος του τμήματος μελετών σε αναπτυξιακές εταιρείες. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε αντικείμενα Οργάνωσης και Διαχείρισης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων. Ο κ. Τσιμπούκας διδάσκει Γεωργική Οικονομική και Οργάνωση – Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων και Επιχειρησιακή Έρευνα και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα (εθνικά και διεθνή) ως επιστημονικός υπεύθυνος και ως ερευνητής με αντικείμενο την Οργάνωση και Διαχείριση Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Κ. Τσιμπούκας είναι αναπληρωτής Καθηγητής Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών/

Αναπληρωτής πρόεδρος ανέλαβε ο Νικόλαος Ροδιτάκης του Εμμανουήλ, Γεωπόνος – Εντομολόγος και Ερευνητής.

Μέλη του νέου Δ.Σ. είναι:

Πλατής Παναγιώτης του Δημητρίου, Δασολόγος-Ερευνητής, με αναπληρωτή την Μαλούπα Ελένη του Μιχαήλ, Γεωπόνο – Ερευνήτρια.

Φεγγερός Κωσταντίνος του Ιωάννη, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας με αναπληρωτή τον Κοσμά Κωνσταντίνο του Σωτηρίου, Καθηγητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

– Χρηστάκης Δημήτριος του Αλκιβιάδη, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Προϊστάμενος της Δ/νσης Τιμών Τροφίμων και Ποτών, με αναπληρωτή τον Κακαζιάνη Μιχαηλ του Γεωργίου, υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τιμών Βιομηχανικών Προϊόντων – Φαρμάκων

Μητρόπουλος Δημήτρης, Δ/ντής στη Διεύθυνση Υδατοκαλλιεργειών και Εσωτερικών Υδάτων του ΥΠΑΑΤ με αναπληρωτή τον Σωφρονά Αντώνη, Δ/ντής στη Διεύθυνση Αγροτικού Συνερ/σμού και Ομαδικών Δραστ/των του ΥΠΑΑΤ.

Νούσιας Βασίλης του Κων/νου, Οικονομολόγος με αναπληρωτή τον Βαβιά Σταύρο του Ιωάννη, Γεωπόνο.

Παπαγεωργίου Ανάργυρος, Δ/ντής στη Διεύθυνση Ζωικής Παραγωγής και Αξιοποιήσης Προϊόντων Αυτής, με αναπληρωτή την Βραϊλα – Ανέστη Φραγκίσκη, Δ/ντρια της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Επιθεώρησης Ελέγχου του ΥΠΑΑΤ.

Περίσσιος Παναγιώτης, Γεωπόνος με αναπληρωτή τον Μακρή Αλέξανδρο του Περικλή, Γεωπόνος.

– Τον εκπρόσωπο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), Κατή Νικόλαο, Γεωπόνο, Καθηγητή ΑΠΘ.

– Ο Γενικός Διευθυντής του Ε.Θ.Ι.Α.Γ.Ε. με το νόμιμο αναπληρωτή του.

Μπακανδρίτσος Νικόλαος του Κωσταντίνου, εκπρόσωπος των ερευνητών του Ε.Θ.Ι.Α.Γ.Ε., με αναπληρωτή τον Τσόγκα Μιλτιάδη του Ιωάννη.

Γαλαμανώλης Χρήστος του Ιωάννη, εκπρόσωπος του μη ερευνητικού προσωπικού του Ε.Θ.Ι.Α.Γ.Ε. και των αποσπασμένων στο Ιδρυμα αυτό Υπαλλήλων, με αναπληρωτή τον Θεοχάρη Νικόλαο του Χρήστου.

Αλεξιάδης Γρηγόριος του Ιωάννη, Αγρότης, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών (ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ.), με αναπληρωτή τον Γεωργιάδη Ηλία του Γεωργίου, συνεταιριστικό υπάλληλο.

Σαραντίτη Μαρία του Ιωάννη, υπάλληλος δημοσίου, εκπρόσωπος των Ενώσεων Καταναλωτών με αναπληρωτή την Χήρα Αριστέα του Χριστοφόρου, Γεωπόνο.

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου ορίζεται ο Καθηγητής Βουλγαρίδης Ηλίας του Βασιλείου, με αναπληρωτή τον Καθηγητή Χυντήρογλου Χαρίτων-Σαρλ του Θεοδώρου.

Στο επιστημονικό συμβούλιο του ΕΘΙΑΓΕ θέσεις μελών ανέλαβαν:

Μπελιμπασάκη Κουρλετάκη Σοφία του Πέτρου, Κτηνίατρος – Ερευνήτρια με αναπληρώτρια την Ραδόγλου Καλλιόπη του Μιχαήλ, Δασολόγος – Ερευνήτρια.

Θεοχαρόπουλος Σιδέρης του Παναγιώτη, Γεωπόνος – Ερευνητής, με αναπληρωτή τον Καραθάνο Βάϊο του Θωμά, Χημικός Μηχανικός Καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Βουλγαρίδη Ηλία του Βασιλείου, Δασολόγο Καθηγητή ΑΠΘ με αναπληρωτή τον Χυντήρογλου Χαρίτων-Σαρλ του Θεοδώρου Βιολόγος, Καθηγητή ΑΠΘ

Ράλλης Τιμολέων Καθηγητής Κτηνιατρικής ΑΠΘ, με αναπληρωτή τον Τσακίρη Ιωάννη Γεωπόνο Καθηγητή Εφαρμογών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Βακαλουνάκης Δημήτριος του Ιωάννη Γεωπόνος- Ερευνητής με αναπληρωτή τον Μπούρμπο Ευάγγελο του Αντωνίου, Γεωπόνο – Ερευνητή.

Παπαχρήστου Θωμάς του Γεωργίου Ερευνητής.

Μαλλίδης Κων/νος του Γεωργίου με αναπληρωτές τους Ισραηλίδη Κλεάνθη του Ιωάννη και Καρυώτη Θεόδωρο του Κων/νου.

Πρόεδρος του συμβουλίου ορίστηκε ο Ηλίας Βουλγαρίδης, Δασολόγος Καθηγητής ΑΠΘ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s